Family

Unde-s doi puterea crește, dar numai la momentul potrivit

Am spus-o de multe ori și am s-o spun mereu, încă din adolescență mi-am dorit să am doi copii apropiați ca vârste. În fiecare an dorința a crescut, n-am avut ce-i face. Mai ales că, de fiecare dată când vedeam un copil mic, il luam în brațe și îmi imaginam cum ar fi să fie al meu.

După ce l-am cunoscut pe Alin, la scurt timp l-am cunoscut și pe primul lui copil. Ăă, pardon, pe frate’su. În acel moment am cunoscut adevărata iubire necondiționată între doi frați. De la ei am învățat ce înseamnă nu să împarți patul, mâncarea din farfurie sau tricourile, ci până și ultima firimitură pe care o poți avea.

Văzându-le relația și observându-i tot timpul, mi-am pus dorința de a avea doi copii care se iubesc și se înțeleg cum o fac ei.

Așaaaa, și a venit Patrick. Gata. Knock out. Game over.

Nu spun că regret, pentru că este cel mai frumos vis devenit realitate. Dar nici măcar nu știu dacă mai vreau al doilea copil 🙂 Duracell e prea…de tot. Prea energic, prea vioi, prea mult pentru cele patruș’cinci de kile ale mele. Ei, glumesc acum, evident. Este tot ce îți poți dori de la un copil. Și mai are și ochii albaștri, pentru cine nu știe 😉

Ce voiam să spun este că încă nu mi-am pierdut dorința de a avea al doilea copil, însă cu siguranță nu aș vrea să vină prea curând. Acum visez la altceva.

Visez ca cel de-al doilea copil să vină pe lume atunci când Patrick va fi suficient de mare, trei-patru ani, încât să înțeleagă ce îi explic, să pot să îi vorbesc despre faptul că iubirea noastră, a părinților, nu se va divide, ci se va înmulți. Să îi explic că în sufletul unui părinte încap un infinit de copii, să îi pot citi, să îl pot duce la grădiniță și să îl implic cât mai mult în activitățile cu noul bebeluș. Mi-l imaginez venind la burta mea plină de alt copil, șoptind ceva ce numai ei doi ar putea înțelege.

E frumos cu doi, sunt convinsă, dar eu zic să nu ne grăbim 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s