Dana Bobeanu

12697016_10208236976457747_7272752611865618674_o

Te invit să descoperim împreună povești amuzante, povești triste, întâmplări reale din jurul nostru. Scopul meu a fost și este în continuare să fac din scris mai mult decât un hobby.

Sunt mamă de Patrick (cunoscut și sub numele de Duracell sau Prâslea) și soție de Alin. Sunt jurnalist și economist, în teorie, căci, în practică, mi-am rupt fundul pe un scaun, în fața unui calculator, timp de 7 ani, pentru muncă de birou. Corporatistă de Pipera, mai pe scurt. Acum sunt în plin extaz, căci mă mănâncă rău degetele și sunt hotărâtă să aduc în prezent tot ce am scris în trecut și să continui, dar, de data aceasta, fără să mă mai opresc.

Gândesc puțin, acționez repede și fac multe. Și asta de fiecare dată, pentru că regretele nu există.

Am învățat cât pentru trei, am muncit cât pentru cinci și, cu toate astea, niciodată nu a fost suficient. Iubesc copiii, animalele și detaliile, plus orice derivat. Coordonatele mele în viață au ținut întotdeauna de direcția “înainte”. Suntem legați de trecut, dar eu am mers mereu cu el în spate și nu l-am lăsat niciodată să mă depășească. Pentru că am avut grijă să merg cu viitorul în față. În plus, m-am născut în zodia fecioarei, iar asta mă face perfecționistă până în măduva oaselor. Cine știe, cunoaște.

Am întotdeauna noroc să întâlnesc persoane bune și frumoase, doar că, de cele mai multe ori, nu știu să le și păstrez.

Cred cu tărie că nimic nu e întâmplător în viață. Totul se întâmplă cu un rost. Am învățat să nu mai regret că nu am avut un job pe placul meu. Lucrurile se așază mai devreme sau mai târziu. Am noroc de părinți care m-au sprijinit mereu și pe care îi apreciez pentru efortul depus.

Am învățat să am mai multă răbdare, să mă iubesc mai mult. Nu de puține ori am luat drumul greșit. Important este că, de fiecare dată, m-am redresat la traseul meu cel bun.

Vreau să-ți povestesc despre cât de căpoasă sunt, despre cum uit cheile sau telefonul acasă 9 dăți din 10, despre viața de cuplu văzută din perspectiva mea, despre copii, despre rețete culinare și călătorii. Este o nouă provocare pentru mine și trebuie să recunosc că sunt foarte încântată de ce va urma. VIAȚA CU DE TOATE, mai pe scurt 🙂